PODIJELI

Teri Hatcher / Mračna tajna popularne glumice koju je skrivala 35 godina

Lijepa, popularna i uspješna, no i duboko nesretna zbog traume koja ju je proganjala većinu njenog života – priča je Teri Hatcher, koja je svoju mračnu tajnu razotrkila svijetu tek u dobi od 41 godine.

Naime, ona je na događaju Ujedinjenih naroda u spomen na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad žženama o stravičnom iskustvu seksualnog zlostavljanja iz djetinjstva.

Glumica je ispričala kako ju je njen ujak zlostavljao kada je imala sedam godina.

“Bila sam uvjerena kako je to moja krivnja i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo pa nisam nikome ispričala o tome i sve sam držžala za sebe”, ispričala je.

U raljama pedofila

Iako je šutjela o cijelom događaju, njena je majka primijetila da se čudno ponaša u blizini svog ujaka, pa ju je majčinskim instinktom odlučila držati podalje od njega, iako joj je malena Teri rekla da je sve u redu i da se ne ljuti na njega, u strahu od posljedica.

Progovorila samo zato kako bi ga osudile. Iako je mislila da će silovanje biti tajna koju će sa sobom ponijeti u grob, no do nje je došla informacija kako je njen ujak Richard Hayes Stone optužen za zlostavljanje druge dvije djevojčice, od kojih je jedna u tinejdžerskoj dobi zbog toga počinila samoubistvo.

Skandal oko silovanja curica izbio je kad je Sarah Van Cleemput prije samoubistva ostavila poruku u kojoj je pisalo:

“Sigurno se pitate zašto je normalna tinejdžerka učinila ovo. Pa pitajte Dicka zašto?”

Nadimak Dick policiju je doveo do Stonea koji je bio blizak prijatelj porodici djevojčice. Tada se otkrilo da je on bivši muž Heatherine tete pa je glumica onda napokon progovorila o svojoj prošlosti.

Richard Hayes Stone umro je u zatvoru za vrijeme služenja kazne. Osuđen je na 14 godina zatvora, a umro je odsluživši samo šest godina.

Izvor: Radiosarajevo.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here