PODIJELI

Tata je poginuo prije nešto više od godinu dana i od tada mama i ja živimo sami. Od prije par mjeseci mama se dosta promijenila, počela je da češće izlazi, tipka porukice i tako to… Pitao sam je od kud ta promjena, a ona mi je rekla da je upoznala super društvo. Imam 16 godina i shvatio sam da je našla drugog i da je tatu već zaboravila, bilo mi je krivo, ali se nisam ljutio, živjeti se mora, ali nisam ni slutio o kakvom se društvu radi.

Prije tri noći negdje oko pola dva probudili su me uzdasi, jecanja, dahtanja… Kada sam se razbudio shvatio sam da to dopire iz sobe mojih roditelja, tačnije mamine sobe. Ustao sam i prišunjao, te lagano otvorio vrata, dovoljno da imam pogleda na krevet. OD MUKE SAM PoČEO POVRAĆATI, DOBIO SAM SLOM ŽIVACA kada sam moju mamu vidio sa tri muškarca… Scena kao iz najbolesnijih filmova za odrasle… SVI SU BILI U NJOJ… GROZNO!!!

Mrzim je i nikada joj neću oprostiti… Fali mi tata i ne bi mi bilo krivo da je sebi pronašla nekoga normalnog muškarca sa kojim bi nastavila da živi, jer shvatam da je teško živjeti sam, ali to da radi sa trojicom, fujj… STIDIM SE JER ME RODILA! Mogu samo zamisliti šta će mi drugari govoriti kada saznaju, a saznati će, malo smo mi mjesto

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here