PODIJELI

Pevačica nije želela da ignoriše pitanje koje su joj postavili fanovi.

Opšte je poznata stvar da Seka Alksić i Jelena Kaleuša godinama unazad ne razgovaraju, i da su svojevremeno jedna drugoj upućivale najoštrije reči, pa i uvrede.

Međutim, Seki Aleksić danas je u emisiji koja je emitovana uživo jedan od gledala postavio pitanje “Šta misli Jeleni Karleuši?”.

Iako su voditelji pročitali, pa preskočili isto, Seka je nakon nekoliko sekundi rekla:

– Samo, hoću da kažem. O svim svojim kolegama koji se lepo ponašaju i ophode mislim sve najlepše. Sad, neka se svako pronađe, ko je gde (smeh) – rekla je Aleksićeva.

Podsetimo, Jelena i Seka svojevremeno su se žestoko, i indirektno, prozivale na Tviteru.

– Mali se “kače” za velike, kao neki krpelji. Zakače se i ne puštaju. Palacaju svojim poganim jezicima jer ne mogu da oproste neosporni uspeh onima koji godinama uspešno rade svoj posao. Onda proglase sebe neshvaćenima. Znači, shvataš ti samog sebe, tako bar misliš, ali te ostali ne shvataju – ko je tu u problemu, hiljade, hiljade, hiljade ljudi ili ti? Krpelj kao krpelj, svojevrstan parazit, prosto mora da se zakači za nekog, da živi, da postoji ne zbog svog postupka, već preko nečijeg imena… Krpelj se skida suprotno od sekundare na satu, znači prosto ga odšrafite, bacite na pod, zgazite i operete ruke – pisala je ranije Seka.

A ovako su izgledale samo neke od Jelenih poruka:

Izvor: Telegraf.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here