PODIJELI

Jadranka Barjaktarović jedna je od najzgodnijih pevačica, svojim izgledom je više nego zadovoljna i na sebi ništa ne bi menjala.

Jadranka Barjaktarović je od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni važila za jednu od najzgodnijih pevačica, iako nema ni silikone ni bujne obline, kao većina njenih koleginica.

Ipak, Jadranka je više nego ponosna na svoje telo, a kada se skine u bikini malo ko može ostati ravnodušan na njenu figuru. Njene društvene mreže obiluju seksi fotografijama, a budući da godinama redovno trenira, i ne čudi što ima izvajano telo.

– Nikad se nisam opterećivala time što nemam velike grudi, volim svoj prirodni izgled i zadovoljna sam sobom. Nama koje znamo da pevamo ne trebaju silikoni ni veštačke operacije da bismo imale posla. Ako neko nije zadovoljan sobom neka to koriguje, ali ja sam zadovoljna. Ja težim drugim vrednostima, a ne golotinji. Briga me što pričaju da sam ravna kao daska, sada je u trendu prirodan izgled – rekla je Jadranka za “Svet”.

Pogledajte još neke Jadrankine fotografije:

Izvor: Telegraf.rs

1 komentar

  1. DETE IMA REZON I MISLI GLAVOM STO BI UPROPASTAVALA NESTO STO JOJ JE PODARENO PRIRODNIM PUTEM, SVE CESTITKE SAMO NASTAVI SVOJ ZIVOT SA OBE NOGE NA ZEMLJI I UZDIGNUTE GLAVE. NEKA KOLEGINICE BACAJU NOVAC NA FRIZIRANJE TELA ALI GA NECE IMATI DOVOLJNO DA SE LECE OD SVOJE GLUPOSTI UNISTAVANJA TELA.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here