PODIJELI

Mlada pevačka zvezda Rada Manojlović često ističe u javnosti da je izuzetno vezana za svoju porodicu….

To pokazuje i činjenica da je skoro sav novac koji je zaradila u proteklih deset godina, koliko je već na estradi, uložila u izgradnju kuće u svom rodnom mestu Četereže kako bi svom ocu Radetu Manojloviću omogućila lagodniji život. Pevačica svog oca često obilazi i to u društvu sestre Marije, od koje se bukvalno ne odvaja, a kada ode u rodni kraj ona vreme provodi i sa svojom maćehom Suzanom. Radin tata je sa ovom ženom započeo zajednički život samo godinu dana nakon smrti pevačicine majke Mirjane.

Manojlovićeva je prvi put nakon toliko godina pokazala svoju maćehu i to na svom Instagram storiju. Ona je okačila fotografiju na kojoj su zagrljeni njen otac i njegova sadašnja žena, kako bi pohvalila očev izgled.

– Ja stvarno moram da se pohvailm da moj tata izgleda kao momčić u 66. godini – napisala je ponosna ćerka.

Rada je nedavno u jednom intervjuu otkrila da u početku nije mogla da prihvati drugu ženu pokraj svog oca.

– Sestra i ja smo razumne devojke. Naše mame nema jedanaest godina, a Suzana je tu skoro deset. U trenutku kada je ona došla, sve to je za nas bilo sveže. Ma, uvek će biti sveže. Bez obzira na ono što smo osećale kada je tata počeo sa njom da živi i kada nam je bilo nezgodno, teško i nimalo prijatno da je gledamo kako je tu, u našoj kuhinji recimo, naravno da smo se s vremenom navikle i shvatile neke stvari. Šta god da smo Maja i ja osećale sa tih naših 17, 18 godina, koliko god da nam je bilo teško, shvatile smo da tata mora da ima nekog u životu, jer nećemo nas dve uvek biti tu. Ne možemo iz naše sebičnosti da zarobimo tatu samog na selu – ispričala je Rada i dodala:

– Apsolutno nemamo razloga da je mrzimo ili da budemo loše sa njom. Nije ona kriva za neke loše stvari koje su se desile u životu. Mi se odlično slažemo sa njom i sa njena dva sina, a ima unuka sa kojim se jako dobro družimo. Čak moja sestra deli više privatnih stvari sa njom nego sa mnom.

Izvor: pulsonline.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here