PODIJELI

– Oduševljena sam našim ljudima koji žive u Australiji. Dočekali su me veoma srdačno, bili su divni prema meni i zaista mi je bilo veliko zadovoljstvo da se tamo družim sa svojom publikom – rekla je pevačica.

Nakon višemesečne promocije drugog studijskog album “Boginja”, kako u našoj zemlji, tako i u regionu, mlada muzička zvezda Milica Pavlović se pre desetak dana otisnula u daleku Australiju. Pavlovićevoj je ovo prva poseta ovom kontinentu, ali je sa velikim zadovoljstvom prihvatila da održi turneju u nekoliko tamošnjih gradova.

Po povratku iz Australije Milica je sa nama podelila utiske i kaže da je oduševljena iskustvom u Australiji i jedina zamerka koju ima je na to što let do Sidneja zaista dugo traje.

– Nakon što sam posetila Australiju jedino što mogu da kažem da bih volela da nam je malo bliže, jer sam do tamo putovala više od tridesetak sati, što zaista ume da bude iscrpljujuće i naporno, ali nakon što sam probila led, sigurno je da ovo nije moja poslednja poseta tom kontinentu – rekla nam je uz osmeh Milica, a zatim je napravila osvrt na druženje sa publikom.

– Oduševljena sam našim ljudima koji žive u Australiji. Dočekali su me veoma srdačno, bili su divni prema meni i zaista mi je bilo veliko zadovoljstvo da se tamo družim sa svojom publikom. Imala sam informacije da su moje pesme tamo veoma slušane i popularne, ali tek nakon ove turneje sam svesna koliko oni vole našu muziku. Ne mislim samo na svoje pesme, ali svakako da me je oduševilo što su pesme “”Tango”, Boginja” i “Mogla Sam” i tamo veliki hitovi, kao i poslednji singl “Operisan Od Ljubavi” – kaže Milica i dodaje:

Sad imam nekoliko dana da odmorim i dođem sebi od puta, a onda krećem sa radom na promociji poslednjeg singla, koji još uvek nije imao televizijsku premijeru. Ta pesma je bila poklon mojoj publici jer su pesme sa albuma “Boginja” prešle 200 miliona pregleda na sajtu Youtube, pa sam želela da im se zahvalim na tako ogromnoj podršci i prezadovoljna sam što bez ikakve promocije za dva meseca broji 13 miliona pregleda i publika sjajno reaguje na pesmu na mojim nastupima – završava Milica Pavlović.

Izvor: Telegraf.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here