PODIJELI
Talijanska glumica Monica Bellucci napunila je 52 godine života, a njezino tijelo u obliku pješčanog sata još uvijek izaziva zavist kod žena. Sinoć je svojom pojavom na predstavljanju novog filma, koji je snimila s Emirom Kusturicom, na sebe navukla sve okupljene fotografe te zadivila Madrid, Španjolsku, pa i šire…

U uskoj crnoj haljini u stilu šezdesetih, koja je isticala njezine slavne obline, blistala je 52-godišnja Monica Bellucci na predstavljanju filma Emira Kusturice, ‘Na mliječnom putu’, u Madridu.

Crna kreacija, uska i kukičana u gornjem dijelu, diskretno je i na sofisticiran način naglasila dekolte glumice, a u dijelu suknje lagano se širila padajući u valovima sve do gležnjeva. Do izražaja su tako došle i njezine crne sandale s remenčićima. Haljina je bila dovoljno upečatljiva te joj uz ovakav styling nije trebao nikakav nakit – ispod kose su se tek sramežljivo nazirale okrugle naušnice.

Raspuštena kuga kosa sa šiškama lijepo je uokvirivala lice 52-godišnjakinje nevjerojatno mladolikog izgleda, a odlično joj pristaje i smokey-eyes način šminkanja, te blago ružičasti ruž na putenim usnama.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here