PODIJELI

U jeku cele drame vezane za učešće njenog bivšeg supruga u rijalitiju “Parovi”, Goca Tržan svu svoju energiju čuva za neke druge, mnogo važnije bitke, od onog blata u koje Ivan Marinković pokušava da je uvalja.

Kao što je već nedavno javno govorila o tome, pevačica pokušava da se još jednom ostvari kao majka, a koliko je njena želja jaka govori i činjenica da je već izabrala imena za decu.

– Ako dobijemo dečaka zvaće se Vid, ukoliko se rodi devojčica biće Đurđa. Oboje volimo ta dva imena i to smo se već dogovorili – ispričala je Goca za “Gloriju”, a zatim se osvrnula na proces veštačke oplodnje.

– Čekanje je pogubno, pogotovo kad uđete u neke godine. Tada je sve mnogo teže i problematičnije. Želim da i drugi shvate da u današnje vreme nije sramota suočiti se sa neplodnošću. Dosta toga nam ne ide naruku. Veliki broj žena ima problem sa supružnicima koji odbijaju da prihvate da su možda oni uzrok steriliteta, pa ih onda štede, pokušavaju sve same da završe, ali ovo je situacija u kojoj su obe strane potrebne. Jedini razlog izbog kojeg pričam o ovome kroz šta trenutno prolazim jeste poruka: ne gubite dragoceno vreme – zaključila je Tržanova koja je čak 13 puta išla na veštačku oplodnju.

Izvor: pulsonline.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here