PODIJELI

I novoj sezoni “Zvezde Granda” gledaoce očekuje veliko iznenađenje, i kako se priča, biće promenjena pozicija članova žirija i oni će biti “sklonjeni” sa bine.

Sastav žirija se, kako je to Saša Popović već najavio, neće menjati, a šestoro sudija će u novom serijalu biti smešteno na hidrauličnim platformama koje će se podizati i spuštati.

– Produkcija “Granda” kupila je šest novih hidrauličnih mini-bina, na kojima će biti smeštene stolice i sto za žiri. Jelena i kompanija su dosad sedeli na bini, od takmičara ih je delio zid, a u ovoj sezoni biće ispod stejdža. Dole će i slušati kandidate i ukoliko im se dopadne kako zvuče, pritiskaće taster i dizati se na scenu. To što Bekutu i ostale takmičari neće videti, ne znači da neće i gledaoci, jer će žiri i ispod bine snimati kamere, pa će milionska TV publika moći da čuje i vidi sve reakcije omiljenog žirija – tvrdi izvor blizak produkciji “Zvezda Granda”.

Još jedna promena će sigurno privući ogromnu pažnju, i kao što je Telegraf najavio, Sanje Kužet se vraća na mesto voditeljke.

Pogledajte šta je Sanja Kužet ispričala o porođaju i povratku u “Zvezde Granda”:

Izvor: Telegraf.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here