PODIJELI

– Pre samo dva sata mene je moja ljubav verila u samom srcu Sarajeva – poručila je oduševljena Dalila.

Pobednica “Parova” Dalila Mujić objavila je na Instagramu da ju je njen dečko Dejan Dragojević zaprosio u Sarajevu, i da je ona rekla: “da”.

Dalila je opisala koliko je bila šokirana kada je Dejan nared ulice pao na kolena i pitao je da li hoće da se uda za njega.

– Ovaj osećaj ne mogu da vam opišem. Pre samo dva sata mene je moja ljubav verila u samom srcu Sarajeva. Nemate pojma kako je sve spontano bilo i sekunda mi je falila da padnem u nesvest. Ovo zaista nisam očekivala. Došli smo na česmu po dogovoru da kažemo jedno drugom na sav glas pred kamerom: “Volim te”, da bi vi naši fanovi imali i taj zabeležen snimak iz Sarajeva kao što imate iz Beograda… I odjednom pred kamerom, šou. Sreća sve je snimljeno, pa ćemo moći podeliti i sa vama. Ja moram da kažem da od večeras mogu da garantujem da sam najsrećnija žena na svetu – napisala je Dalila i dodala da je ostala bez teksta kada je videla verenički prsten.

Ovaj osjećaj ne mogu da vam opišem !!!! Prije samo dva sata mene je moja ljubav vjerila u samom srcu Sarajeva 🙈🙈🙈 Nemate pojma kako je sve spontano bilo i sekunda mi je falila da padnem u nesvjest..Ovo zaista nisam očekivala 💏💏💏 Došli smo na česmu po dogovoru da kažemo jedno drugom na sav glas pred kamerom "Volim te" da bi vi naši fanovi imali i taj zabilježen snimak iz Sarajeva kao što imate iz Beograda..i odjednom pred kamerom show..sreća sve je snimljeno,pa ćemo moći podjeliti i sa vama..Ja moram da kažem da od večeras mogu da garantujem da sam najsrećnija žena na svijetu 👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩 Prolaznici su čestitali,ma jaooo ljudi ne bih mogla da zamislim da ću poslije porcije ćevapa sa lukom biti vjerenaaaaaa 💏💏💏 Ovakav momak se samo jednom rađa..a tek doživljaje koje je imao sa prstenom dok ga je krio od mene po stanu i transport do Sarajeva,ma show..kada mi je pričao nisam znala da li da plačem ili da se smijem 💏💏💏 Uglavnom kupio ga u Bg a čuvao ga za Sarajevo..💏💏💏 Sada bez pozornosti medija i ostalih kamera osim naše,ja sam izgovorila sudbonosno da i postala vjerenica mog najdražeg bića na svijetu,mog Dekija 💏💏💏💏💏💏💏💏 #i #have #the #best #boyfriend #in #the 🌎🇧🇦

A post shared by Jedini pravi profil 🤗😇🍼 (@dalila_morenno_official) on

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here