PODIJELI

Nekadašnja velika folk zvezda, Slavica Ćukteraš, porodila se u oktobru prošle godine, a od tog momenta nismo imali prilike da je vidimo u medijima.

Kada je njena veza sa golmanom Vladom Avramovim postala ozbiljna, pevačica Slavica Ćukteraš preselila se u Novi Sad. Nekoliko meseci kasnije saznala je da je u drugom stanju, da bi u oktobru prošle godine na svet donela devojčicu Viktoriju. Iako je imala nameru da se kroz šou-program “Tvoje lice zvuči poznato” vrati na estradnu scenu Slavica Ćukteraš se potpuno povukla iz javnosti.

Nekada veoma popularna pevačica svoj mir je pronašla u Novom Sadu, a dane provodi sa ćerkicom dok njen suprug igra fudbal u inostranstvu. Naš paparaco ju je uslikao u šetnju u parku.

– Slavica vodi jedan miran život. Viđamo je skoro svaki dan kako sa ćerkom odlazi u šetnju, prodavnicu i završava svakodnevne poslove kao i sav normalan svet. Uvek je pristojna i slatka, prijatno se javi kad god prođe pored nas. Ćerkica joj je pravi med, već je porasla, a uskoro će proslaviti i prvi rođendan. Često odlaze u šetnju tu, u obližnji park – kaže nam jedna Slavičina komšinica.

Nakon šetnje Slavica je sela na klupicu kako bi se odmorila. Njena mezimica je sedela u kolicima i sve vreme se smejala. Slavica se nije previše promenila, nosila je helanke i jaknu, a lice je prekrila tamnim naočarima.

Podsećanja radi, Slavica je godinama unazad u vezi sa Vladom. Ona nikada nije krila da je zbog ljubavi spremna da napusti karijeru.

– Oni koji me znaju ceo život kažu da nikada nisam bila tako pozitivna kao u ovoj vezi. Imam energiju koja može da prevrne planinu, takoreći – rekla je pre nekoliko godina Slavica.

Izvor: pulsonline.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here