PODIJELI

Srbiju će na Evrosongu 2018 u Portugalu predstavljati Sanja Ilić i Balkanika!.

Srbija je večeras na festivalu Beovizija izabrala svog predstavnika za 63. Evrosong, koji će biti održan od 8. do 12. maja u Lisabonu! U Sava centru predstavilo se ukupno 17 takmičara, a čanovi žirija su bili: Vojkan Borisavljević, Ivana Peters, Dušan Alagić, Dejan Petrović i Željko Vasić.

Domaćini festivala održanog posle čak devet godina pauze bili su Aleksandar Stojanović, Dragana Kosjerina, Kristina Radenković i Branko Veselinović.

23:55 – Kraj! Pobednici Beovizije su Sanja Ilić i Balkanika svojom pesmom “Nova deca”, kojom će u maju predstavljati Srbiju u Portugalu na ovogodišnjem Evrosongu!

23:42 – Završen je revijalni deo večeri i prisećanje na predstavnike Srbije na Evrosongu prethodnih godina. U toku je uključenje iz pet studija, a potom i sabiranje glasova.

23:37 – Poslednja u revijalnom delu nastupila je Tijana Bogićević, koja je svojom pesmom “In Too Deep” i moćnim glasom prošle godine predstavljala Srbiju na Evrosongu u Kijevu.

Večeras se ukupno 17 takmičara svojim nastupima u Sava centru borilo za predstavljanje naše zemlje na predstojećem Evrosongu. Takmičenje je počelo prisećanjem Evrosonga davne 2007. godine, kada je pobedu odnela Marija Šerifović koja je Srbiju tada predstavila čuvenom pesmom “Molitva”, a večeras ju je u drugačijem aranžmanu izveo hor i ansambl RTS-a.

Izvor: Telegraf.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here